ellenk

28/12

Kategori: Allmänt

Hej..

Snart nytt år. Julen friade jag uppe i värmland hos mormor och morfar. Det är därför jag inte har skrivit så mycket!
Allt vart bra tillslut. Jag var med linda idag inne på mellandagsrea. Vi åkte till skärholmen för vi ville pröva ngt nytt. Men det fanns ju inte så jätte mycket ork att kolla på kläder!
Det tog ju sin lilla tid att komma dit först skulle man ta tvärbanan från årstaberg, mot alvik. Sedan tunnelbanan därifrån mot norsborg(?). Tog ungefär 1+½ timme(det skulle tagit 1 timme enligt linda).
När vi skulle åka hem hela den där vägen tillbaka hade vi liiiiite otur! När vi går av tvärbanan i Årsta ser vi tåget mot västerhaninge åker precis ivääääg;(.. Då får vi sätta oss och vänta där i ungefär 20 minuter.. När vi väl är framme i västerhaninge ser vi att tåget mot nynäshamn går 16.55 och klockan var 16.05 ungefär...
Då vare bara att sätta sig där i ett sånt där bås eller vad man kallar det(?).
Vi hade inte turen med oss där heller för det kom in en hel familj men 4 barn typ barnen var små. Så de sprang runt och lekte kuragömma därinne.
På tåget hem mötte vi Erica och Anna som vi även mötte på vägen in. Sen kom även Lisa och Nicole och satte sig vid oss. Då vart det ingen lugn&ro. Vi fick ett äldre par att flytta sig för att vi garvade ganska lite!


Grattis till min bror som har namnsdag idag eller a igår .. Fast det vet han nog inte om..


Idag ska jag fara till stockholm med Josefine, Linda & Sofie. Vi ska mysa runt och gå och kolla i affärer. Sen blir det även bio: Allt flyter.. Ska bli roligt att se om den är bra!

Ska väl snart sova kanske skriver senare (idag)..
Godnatt!