ellenk

kom igång

Kategori: Allmänt

jag är så otroligt sugen på att träna. är trött på vinterskiten och vill bara att det ska bli sommar. sommar för då kan man ha på sig fina kläder och dessutom gömmer man sig inte under massa tjocka jackor...
och så kommer solen och då blir man alltid på bättre humör och får även lite färg på kroppen så man inte ser såhär spöklikt äcklig ut som jag för tillfället gör.

nu vill jag bara komma igång med rolig träning, typ ute träningar med fotbollen, de är så jäkla mycket roligare än inomhus... och sen vill jag att det ska bli varmare så man kan dra ut och springa.

jag har idag också bestämt mig för att börja äta som min moster. hon äter inge potatis, ris eller pasta. så jag ska pröva det en vecka och se hur jag klarar mig haha.. mycket grönsaker ska det bli, men det som är bra är dock att jag gillar grönsaker så det blir inga problem. sen ska jag undvika så mycket mjukt bröd till frukost också och det är nog det som kommer bli det svåra haha.. men får helt enkelt sätta upp ett mål att jag ska klara det den här veckan :).

sen har jag också bestämt mig idag för att klippa lugg. tvekar dock lite, för jag vet att jag kommer bli trött på den och bara önska att den va lång igen. men nu vill jag faktiskt pröva så då får jag leva med den:). ska se om victoria kan fixa den redan imorgon. annars kanske jag ber linda när hon och jag ska dejta på torsdag ;).

nu ska jag sätta mig och kolla oc. fan vad jag är inne i oc, men det är sjukt bra!

pusselussi!

det här är nästan precis för ett år sen!