ellenk

update!

Kategori: Allmänt

Hejhej!
 
sitter nu vid min dator för första gången på väldigt länge.
idag är det redan torsdag och med det kan jag ju säga att det här lovet försvann i rasande fart.
hade planerat så mycket jag skulle göra men har inte fått så mycket av det gjort. men det har varit grymt skönt att bara ta det lugnt och slappa.
i tisdags tror jag sist jag skrev, så tänkte berätta lite här vad som har hänt sen dess.
under tisdagen så följde jag med Nattis till länna en snabbis, det var nästan som att vi satte oss i bilen för att åka bil ett tag haha. det gick alltså väldigt snabbt. när vi kom hem därifrån åkte hon till jonah och jag tog mig til gymmet med adam, följt av ett steppass lite senare. efter det åkte jag och nattis och handlade massor av olika frukter för att ha myskväll med fruktsallad och filmer. det slutade med att vi stog och lagade mat, gjorde fruktsalladen, åt den sedan satte på filmen som vi stängde av efter halva för att vi var så trötta.
vi kollade självklart klart på den morgonen efter, den var svin bra och jag rekomenderar den verkligen. pitch perfect heter den, en komedi som kanske passar tjejer bäst men om det finns några killar som läser min blogg så tycker jag absolut att ni ska kolla på den också. PLL och TLG avsnitten hade också kommit ut för denna veckan så vi kollade på dem också.
när nattis tog sitt pick och pack och drog till gymmet, mötte jag upp mina favoriter Carimo, Fille och Sharre på en promenad runt ringan. solen lyste och det var riktigt varmt så jag kunde inte annat än gilla det starkt.
på eftermiddagen satte jag på en av de andra filmerna som jag och nattis tnkte se, the impossible, men adam störde mig i halva filmen så vi drog till gymmet.
när jag kom hem därifrån var det bara ta en snabb dusch och fixa sig, sen möta upp bruttorna så gick vi ner till kroken och satte oss. det var en rolig kväll igår vi tog det bara lugnt och chillade lite, ibland behöver man det också.
imorse körde jag bästis till jobbet och sen hamnade jag i soffan framför oth, en underbar serie det där.
tog min i kragen och drog till pappa för att skriva klart en uppgift, självklart så hamnade jag framför andra delen av filmen jag påbörjat. en så sorglig men bra film, satt här och skrek och pratade med dom genom datorn samtidigt som jag grät som en liten bebis.
men nuni, har jag äntligen fått klart den där uppgiften. känns skönt att kunna stryka en sak från listan på saker att göra innan skolan börjar.
 
nu ska jag klä på mig, stoppa något i magen och sedan ta mig till banken på ett möte. nu vet ni precis vad jag gjort och vart jag varit de senaste dagarna. hoppas det inte blir för tråkigt att läsa :)
HÖRS!
 
 
den här bilden visar riktiga vårkänslor, låt solen och värmen få stanna nu!