ellenk

Minnen!

Kategori:

Igår åt jag med pappa min!
Fastnade framför tvn med han, vi kollade på gamla videosar från när jag va liten och från min lucia i 9an!

Kom på hur jäkla mycket jag saknar hästarna. Vill verkligen börja rida igen, men dessvärre så känns de fel att börja om igen i en grupp liksom.. Vet inte ens om dom har de för folk i min ålder längre. Skulle bara vilja ha en myshäst som jag fick hjälpa till att rida och ge lite kärlek.. För fy satan vilka underbara djur!!:)

Kollade även på min första fotbolls match jag någonsin spelade. Vi hade tränat några få gånger och skulle möta sorunda som hade både tränat och spelat matcher länge.. Detta var året 2002 tror jag, så det var ett tag sen.
Jag tyckte säkert att jag var skit cool då bara för att jag hade en storebror som spelat länge, hade hans snygga knickers på mig medans alla andra sprang runt med olika färger på sina mjukisbyxor, sen såg de ut som jag hade ärvt ett par av Johans gamla skor också haha!!
Kan iallafall säga att jag va galen. Spelade nonstop hela matchen, va på alla positioner sprang upp ena sekunde för att jag ville göra mål och andra sekunden va jag nere för att försvara!
I slutet låg vi under med så mycket så jag gick till och med och ställde mig i mål för att "visa hur man gjorde" haha!
Förstod då också varför jag inte velat att mamma ska kolla på mina fotbolls matcher så många gånger i min karriär.. Fy va pinsamt de måste varit då haha!

Jag saknar verkligen alla sporter som jag höll på med, saknar att vara i ett lag liksom eller att ha en gemenskap!
Det blir inte samma sak när man bara tränar på gym nu..
Kommer ihåg hur mysigt de va att en helg bara åka upp till stallet, trotts att man inte skulle rida, men utan för att bara hänga med alla stall tjejer och pyssla om hästarna. Eller när man åker till matcher med laget och de va så härligt att sitta och snacka med tjejerna i laget i omklädningsrummet.
Aa åh saknar fotbollen och ridningen!

Idag har jag vart hos farmor som fyllde år och fikat. Sitter hos Amanda nu och kollar när hon sover.
Vi ska och träna om inte allt för länge och sen efter de upp till Sandhamn på middag.
Ska ta med lite fler band då så vi kanske kan kolla fler filmer:) myskväll helt enkelt!
Hörs senare, puss!