ellenk

långhelg

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag sitter här nyduschad framför tvn efter en lång helg. Alla var lediga torsdag&fredag från skolan. Min torsdag spenderades med Linda och Jossan till en början. Linda och jag gick och köpte massor av kakor och bullar, mötte josefine och gick ut i början på lövhagen. Eller det blev på ett bord vid hamvik vid videbackens dagis. Det blåste lite för mycket men var ändå jätte mysigt. På vägen hem mötte vi massa grabbar, sen gick vi hem till jossan. Kollade på hennes balklänning som var väldigt söt&fin, hon kommer bli super söt! Jossan stannade hem sen för att packa, tönten skulle åka till kreta och chilla:). Då gick jag och linda ner till jesper där kvällen spenderades med massa grabbar, vi körde lite fotboll, hoppa stuttsmatta osv.. Linda och jag somnade sedan hos henne vid 2 tiden.
I Fredags va jag och linda inne i haninge och handlade lite sedan var vi mest inne hos hennes mormor och morfar med alva och oskar som bor där nu när deras för'äldrar är utomlands. Vi åt även middag där med dom och jesper. Sedan frågade andreas om vi ville kolla på skräckis med han och emilie på kvällen. Så vi tog oss en tur till kvantum för att köpa godis men på vägen ändrades planerna, vi gick hem till hellmans där det var en del folk. Kvällen var väldigt trevlig och jag kom nog inte hem förens halv 5. Då var det bara att duscha och packa för att sen sova en timme. 8 tog jag och min bror tågetin till stan för att sedan ta bussen till karlstad för att gå på bröllops fest. Det var trevligt på kvällen trotts en skit dag. Var väldigt trött och fick nog ont i huvuidet av det så kväöllen blev kort och jag somnade i bilen till slut.
Imorse åt jag en trevlig frukost med min kusin sen var det dags att åka hem för johan skulle spela match! Kom hem runt halv 7 och har hunnit med att gjort lite allt möjligt nu på kvällen. Skönt!

Sovdags snart för det är skola imorgon! Efter skolan hoppas jag att emilia hade saxen med sig så hon kanske kan vara snäll och fixa mitt hår sen blir det nog promenad med henne och linda. Ska nog även hinna med att träffa jesper också om allt blir så.

PUSS!

 jag älskar dig!